Nieuwsbrief 12-12-2017

Printen


NOTEER: Donderdag 18 januari – vanaf 18.15 uur – Café Taurus

Kick-off | Nieuwe start centrummanagement 2018

Op donderdag 18 januari nodigen wij u graag uit voor de eerste ondernemersbijeenkomst van 2018.
In deze bijeenkomst stellen wij met u de jaarkalender voor 2018 vast.
In de vorige nieuwsbrief hebben we als bestuur aangegeven dat wij u zouden informeren hoe onze stichting verder gaat vanaf 2018 nu 4 leden van de stuurgroep, vanwege tijdgebrek hebben aangeven te stoppen met het voorzitterschap van hun portefeuille.
Wij willen u graag hierover informeren op deze bijeenkomst.

Ook willen we u graag informeren over het voorstel van het straatteam Grotestraat over de venstertijden met betrekking tot het afsluiten van deze straat.

Wij rekenen op uw komst, en: neem uw buurvrouw of buurman mee!

(aanmelden graag voor maandag 15 januari via secretaris@cmcuijk.nl)

Donderdag 18 januari – vanaf 18.15 uur – Café Taurus

 

Koopzondagen 2017

15-16-17 midwinterweekeind met koopzondag 17-december
Zondag 24 december géén georganiseerde koopzondag maar wel muziek in het centrum door BBC
Zondag 31 december géén georganiseerde koopzondag

 

Kerststal geplaatst

Dinsdag 12 december is samen met de gemeente, de wijkraad en centrummanagement de Kerststal weer geplaatst op het terrein naast Café Agora. De schapen worden een deze dagen gebracht en we hopen dat zij ook dit jaar weer een veilig verblijf in ons centrum zullen hebben.

 

Facebook actie | Schaatskaartjes

Via onze facebookpagina "winkelenincuijk" zullen we de komende weken nog 100 schaatskaartjes weggeven. Like, deel en win !

 

Midwinter shopping| 15-16-17 december

 • Vrijdag 15 december:
  Optreden Band zonder Vent, de Sneeuwkoningin die breekbandjes uitdeelt, vuurkorven op diverse plaatsen en het verzoek aan iedereen om weer kaarsjes neer te zetten voor de sfeer;
 • Zaterdag 16 december:
  Optreden Band zonder vent, een fotograaf waar je een leuke Kerstfoto kunt laten maken, de arrenslee die door het centrum rijdt en Andrea Pieper (vioollerares)die met haar leerlingen een optreden verzorgt;
 • Zondag 17 december:
  Optredens verzorgt door Lavita en Voice Mill, 3D pannenkoeken printen en op verschillende plaatsen wat te eten en drinken, door o.a. slagerij Hermanussen, Kookliefde en Slijterij Cevelum.

 

Kerst Shoppen | zondag 24 december

Zoals besloten bij de vaststelling van de jaaragenda voor 2017 is 24 december geen georganiseerde koopzondag. Velen van u zijn wel open vandaar dat we toch in het Cuijks weekblad van 19-12 op de voorpagina hier extra aandacht aan geschonken zal worden. Deze dag zal Muziekgroep BBC voor muzikale ondersteuning zorgen.


Eindejaar actie

Onze bodes van de scouting hebben afgelopen zaterdag de beloofde 500 bonnen per winkel proberen uit te delen. Niet iedereen was open en niet iedereen heeft dus ontvangen, de meeste van u wel.

Heeft u geen bonnen ontvangen en wilt u ze wel graag hebben, laat u dit dan even weten door een replay op deze mail. U kunt de bonnen ook halen bij printservice Cuijk in de Kaneelstraat.

De bedoeling is dat u de bonnen gaat uitdelen aan uw klanten in de laatste weken van het jaar. De actie zal eindigen op 31 december. U geeft bijv. bij aankoop vanaf 10,- een bon mee.

Op de bon kan uw klant zijn of haar naam, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres invullen en inleveren in een van de daarvoor bestemde bussen bij Optie 1 - Hema - Via Cannella - Marc Sport

De te winnen prijzen zijn worden mede mogelijk gemaakt door de volgende ondernemers:

 • Juwelier bon twv 250,- door juwelier Alois Peters;
 • 3 dinerbonnen twv 250,- te besteden bij 1 van de deelnemende restaurants;
  Smaak, de Bankier, t Zusje, Bistro Ons thuis, Big Street, Gewoon Lekker en Carpe Diem
 • 1 minuut gratis winkelen door de Emte.

inde eerste week van januari worden de prijswinnaars persoonlijk benaderd.

genoeg reden voor onze klanten om de eindejaar aankopen in Cuijk te doen.


Het zou leuk en sfeer verhogend zijn als iedereen zijn medewerkers deze weekenden in zwarte (feestelijke) kleding laat werken.

Wij wensen alle collega’s goede verkopen toe in deze laatste weken van het jaar.


Met vriendelijke groet,

Lilian de Bondt - HEMA
Monique Emons - Cevelum
Corry Bouwma - Shoeby

 

Bakkerij Loeffen bij RTL4| zondag

Harry-Jan Loeffen, Nederlandskampioen speculaasbakken, is met zijn bedrijf te zien bij het programma "de beste van Nederland" op RTL 4. U kunt nog op onze bakker stemmen, doet u dat vooral ! stem hier

De uitzending is aanstaande zaterdag 16 december om ca. 10:30 uur en de herhaling op zondag 31 december om ca.14:00 uur

 

Viswinckel Cuijk | medio maart/april in Cuijkse Centrum

Goed nieuws, want vanaf medio Maart/ April volgend jaar wordt Cuijk weer verrijkt met een echte visspeciaalzaak! De ondernemer die momenteel in de Grotestraat in het centrum van Cuijk achter de schermen hard werkt aan de realisatie daarvan is Fred Lemstra, een geboren Fries (Lemmer), maar al velen jaren met vrouw en kinderen woonachtig in Cuijk. Fred is bepaald geen onbekende in de foodbranche. Hij heeft zijn sporen onder andere verdiend in de brood & banket branche als patissier, bedrijfsleider en foodmanager. Maar het is wellicht zijn Friese bloed (Lemmer heeft tenslotte een roemrijk visserijverleden) dat zijn echte passie heeft doen ontwaken: vis.
De naam van de zaak? Viswinckel Cuijk. Dat het maar meteen duidelijk is waar het hier om draait. Geen poespas dus, maar kwalitatieve, duurzame visprodukten, van verse, gerookte,  diepvries en kant & klaarmaaltijden en dat alles voor een eerlijke prijs.

Er zal onder andere gewerkt gaan worden met concepten als ‘Vis op Tafel’ (verse vis van het mes),Vis in het Bakkie (zelf vis scheppen), Vis op Schoot (ter plekke gerookte vis), ‘Vis uit ’t Mandje’ (vers gebakken vis), ‘Vis & Gemak’ producten (kant en klaar maaltijden), ‘Haring uit ’t Vuistje’(verse haring-bar) en ‘Puur Vis’ (diverse belegde broodjes).
In de komende weken en maanden zal er onder andere via de social media kanalen steeds meer worden prijs gegeven van het concept van Viswinckel Cuijk, voordat de feestelijke opening plaats zal vinden. Want hoe langer je wacht, hoe lekkerder het wordt!

 

Lisette Beauty stopt | 1-1-2018


Beste collegae ondernemers, Onderstaande bericht ontvingen wij enige tijd geleden van Lisette en Evert.

 

Beste klant, lieve dames en heren,

In mei 2004 startte ik mijn eerste bedrijf. Parfumerie & Schoonheidssalon Lisette.
Ik had er 10 jaar ervaring opzitten in het bedrijfsleven en vele opleidingen verder waaronder ook de opleiding schoonheidsspecialiste, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Vijf jaar van hard werken aan de Molenstraat 27b gingen voorbij en toen wij in 2008 het tegenoverliggende pand konden kopen twijfelde wij geen moment. Op nummer 44 gingen wij in mijn stijl verder. Evert verbouwde het pand en in januari 2009 was het zover. Lisette Beauty was geboren.

Met pijn in mijn hart laat ik hierbij weten dat ik per 1 januari 2018 met mijn activiteiten in de schoonheidssalon en de winkel stop.

Vorig jaar is mijn man gestart met zijn bedrijf en maakt een explosieve groei door.
Na lang overleg samen hebben wij besloten om beide te focussen op Greenwood-Liev, houten producten.

Mijn man heeft vijftien jaar mij terzijde gestaan en nu is het mijn buurt om hem in zijn bedrijf te steunen.

Rest mij iedereen te bedanken voor alle fijne contacten, mooie verhalen en vertrouwen.

Ik kan niet in de toekomst kijken maar wie weet tot ziens.
Wil jij mij blijven volgen kijk dan op facebook en onze website www.greenwoodliev.nl


Met vriendelijke groet,
Evert en Lisette de Ruiter-Theunissen

 

Kadoshop Stevens stopt | 1-1-2018

Zoals u allen weet is Ria Stevens ons helaas onlangs ontvallen.
Kadoshop Stevens zal met ingang van 1-1-2018 definitief gesloten zijn.

 

 

Centrummanagement, de kracht van samenwerken !

Centrummanager:
Clemens Binkhorst

Bezoekadres: (op afspraak)
Kaneelstraat 27b
5431 DV | Cuijk
Postadres:
Postbus 370
5430 AJ | Cuijk

T: 06-55344218


 

Powered by AcyMailing