Nieuwsbrief 06-02-2018

Printen

Van de gemeente:

   

Na carnaval verdere herinrichting

De Grotestraat wordt opnieuw ingericht. Archeologische vondsten zorgden er voor dat sommige
werkzaamheden niet binnen de daarvoor gestelde tijd konden worden uitgevoerd. Daarom werd besloten om tussen de kerstvakantie en carnaval niet te werken aan de Grotestraat. Maar na carnaval gaan de werkzaamheden verder.

 

 

     

Archeologische vondsten

Bij de werkzaamheden zijn onder andere resten gevonden van een Romeins badhuis en een groot deel van een Romeinse weg. Hoewel archeologische vondsten ingepland waren, kon het werk niet worden uitgevoerd binnen de tijd die er voor uitgetrokken was. Om ervoor te zorgen dat tijdens de kerstvakantie de Grotestraat toegankelijk was, werden de werkzaamheden opgeschort. De Grotestraat werd voorzien van tijdelijke bestrating. Daarmee kan ook de Elfkroegetocht, die nog op stapel staat, veilig doorgaan.

 

 

     

Na Carnaval

Als carnaval voorbij is, wordt weer verder gewerkt aan de Grotestraat. Daarbij treedt wel een wijziging op in de aanpak. Tot de kerstvakantie werd telkens uitgegaan van werkvakken van 150 meter. Inmiddels is besloten deze werkvakken te verkorten. Op die manier is de voortgang beter te beheersen. Als het werk – om wat voor redenen dan ook – opgeschort moet worden, is de overlast beperkter. Wanneer de herinrichting van de Grotestraat gereed is, is nog niet precies te zeggen. De verwachting is dat de werkzaamheden tot aan de zomer gaan duren.
Gemeente en aannemer doen hun uiterste best om de overlast zo veel mogelijk te beperken.

 

 

 

     

Informatie

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact op met H. Ruijs, communicatieadviseur, tel 0485 – 396 600 of henk.ruijs@cgm.nl.

 

 

   

Van de Centrummanager:

   

Handhaving

Onlangs heb ik gesprekken gehad met de nieuw Coördinator Toezicht en Handhaving Judith van de Laar van de gemeente.

Zij heeft aangegeven meer op straat te zullen zijn met de boa's en dat er ook meer gehandhaafd zal gaan worden de komende tijd. Het is dus zaak dat u uw klanten er op attendeert op de parkeersituatie in uw omgeving !

 

 

     

Jaarkalender 2018

De jaarkalender is besproken op de vergadering van 18 januari en daarna vastgesteld. De definitieve kalender is gepubliceerd op cuijk.nu. Na publicatie kan niet meer van deze datum worden afgeweken.

 

 

     

OUTLET zaterdag 24-02-2018

Zoals we al een aantal jaar doen organiseren we op een zaterdag in het voor- en najaar een outletzaterdag.
U kunt bij uw straatvertegenwoordiger opgeven of u een gratis kleine marktkraam wil hebben voor die dag.

 

 

     

Nieuwe onderneming  |  Greenwood-Liev B.V

In een eerdere nieuwsbrief las u dat Lisette beauty haar winkel ging sluiten om haar man Evert de Ruiter te ondersteunen met zijn nieuwe onderneming.

Evert zijn bedrijf heet Greenwood-Liev B.V. en zijn kantoor is gevestigd in de Molenstraat in de voormalige winkel van Lisette.

Greenwood-Liev biedt op een breed terrein in de houtsector haar diensten aan. De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van diverse bedrijven en particulieren.
Zo werken zij o.a. aan de grote houten torens voor Plopsaland in heel Europa en ontwerpen zij mooie houten meubelen voor zowel bedrijven als particulieren.

Evert heeft ruim 30 jaar ervaring en kennis in de houtwereld. Zijn kennis van hout uit de Europese bossen is zeer groot.
In de jaren '90 heeft hij meegewerkt om een complete houtzagerij te bouwen en realiseren. Ook op het gebied van houtinkoop, verkoop en producten voor verbrandingsinstallaties heeft Evert veel ervaring.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de producten op de website www.greenwoodliev.nl
 
Greenwood Liev, voor perfect werk en een prettige samenwerking !

 

 

     

OndernemersOntmoeting

Donderdag 22 maart
Café Kansas

inloop vanaf 18.00 uur
start om 18.30 uur
Bijpraten - Vragen - Borrel

Wij rekenen op u !

 

 


     

Meldingen aan de gemeente: download de Fixi app

 
Afvalinzameling: download de afvalwijzer app  
     


    Centrummanagement, de kracht van samenwerken !

 

Centrummanager:
Clemens BinkhorstBezoekadres:
(op afspraak)
Kaneelstraat 27b
5431 DV | Cuijk

Postadres:

Postbus 370
5430 AJ | Cuijk

T: 06-55344218


Powered by AcyMailing